The Twilight Saga : Breaking Dawn part two

Assalamualaikum semua! :)

Rasanya dah lama Dilla tak update blog ni. Banyak juga perkara yang perlu diuruskan sebelum dapat luangkan masa menulis kembali di blogger ni. Okaylah, entri kali ni nak cerita sikit pasal filem yang dah jadi bualan hangat peminat2 siri Twilight ni. Filem tu korang semua mesti dah tau tajuknya kan? cuma kali ni kembali dengan part 2 pula.
Dilla rasa ramai yang dah tonton Breaking Dawn part 2 ni dan melalui apa yang Dilla lihat di Twitter dan Facebook, ada yang beri bermacam2 komen tentang filem ni. Untuk mendapatkan kepastian tentang komen2 yang Dilla baca tu, Dilla dengan member Dilla yang juga meminati siri ni pergi la tonton sekali. Best memang best. Kalau dapat peluang pergi tonton lagi, sure! Akan turut serta.

So, korang yang still belum tonton filem ni, especially buat hard fans siri ni macam Dilla, Dilla suggestkan korang untuk pergi tonton. Yang minat siri ni mungkin akan kata filem ni best tapi yang tak berapa nak hard fans sangat siri ni tak apa, korang boleh komen sendiri filem ni macam mana lepas tonton nanti, okay? :)